top of page

Work Work Work Work Work Work

Nog éven en het warme weer komt er aan. De terrasmaanden, St. Tropez is er gek op!
We gaan ons voorbereiden op deze zonnige tijd. Daarom zoeken we alvast naar team-uitbreiding. Ons motto: nu kennismaken en elkaar klaarstomen, om samen voorbereid de lente/zomer van 2023 in te gaan! Welcome to St. Tropez


1e medewerker bediening
Bij St. Tropez ben je verantwoordelijk voor het openen en/of afsluiten van St. Tropez met het team. Met jouw horeca tips & tricks ben je een voorbeeld voor de jongste generatie horecamedewerkers. Waar nodig stuur je het team op de vloer aan.

Werktijden: Dagen en tijden in overleg. Dienstverband 32-uren of fulltime.
Must: Ervaring in de horeca en plezier in jouw vak.


Bartender
Shaken, schenken en bedenken. De bar en alle verschillende drankensmaken zijn jouw passie. Vooral in het weekend is het vol gas achter de bar bij St. Tropez. Jouw cocktails worden besteld door gasten op het terras, de bovenverdieping en onze begane grond. Met jouw erbij bestaat het bartender team van St. Tropez uit vier bartenders en één bartender in spé. Natuurlijk worden jullie ondersteund door het bedieningsteam. Bij St. Tropez krijg je de ruimte om na te denken over nieuwe smaken en nieuwe ideeën uit te voeren.

Werktijden: Mix aan dag & avonddiensten. Dienstverband 32-uren of fulltime.


Zelfstandig werkend kok
De keuken van St. Tropez is in 2022 compleet verbouwd en geheel opnieuw ingericht. Ons team draait lunch, diner, late night borrels en dit alles met een vleugje Zuid-Frankrijk en Nederlandse gezelligheid. Op onze eerste verdieping bevindt zich nog een keukenruimte.
Serveren we gerechten waar je nog niet bekend mee bent? Geen zorgen, we leren het je graag.
Heb je zelf smaak-ideeën? Er is zeker ruimte om samen het keukenteam te werken aan nieuwe gerechten.

Werktijden: Vier daagse werkweek. Een keer een weekend vrij? Geen probleem, in overleg krijgen we samen het rooster rond.  
Must: rustig blijven bij een compleet vol keukenscherm.


 

Staat jouw droombaan er niet bij?
Laat ons gerust weten wat je bij ons zou willen doen, we komen er vast samen uit. Wil jij mensen blij zien worden als je met hun favoriete eten aankomt? Houd je van poetsen of juist ingrediënten klaarmaken voor het keukenteam? Stel je zelf aan ons voor en we gaan samen op zoek!

 

formidable.png

Bedankt! Bericht verzonden.

StTropez-Oktober-9.jpg
Marcel van St Tropez
Kok in Deventer bij St. Tropez
terras in Deventer St Tropez
Premier Étage bij St. Tropez in Deventer
bottom of page